За нас

In&Out The Concept

Стартираме като фейсбук група, продиктувана от интереса към модата

IN&OUT стартира преди около 6 години като фейсбук група за размяна на дрехи, продиктувана от интереса към модата. Днес, ние сме разпознаваемо име в секънд хенд културата в България. Най- голямата ни сила е разрастващото се общество от модерни и отговорни жени, които освен от модата, са обединени от значими благотворителни каузи, стремят се да намалят отпечатъка, който консуматорството ни оставя върху планетата ни и най- вече: създават приятелства помежду си, помагат си и се учат една от друга.

Нашата мисия

Мисията на IN&OUT е да покаже, че стилът на българската жена е непреходен и ясно изразен; че тя е модерна, отворена към модни експерименти и пазарува осъзнато и с мисъл. Чрез онлайн постове за продажба в нашето пространство стимулираме идеята за “предай нататък” на дрехите, които са ни омръзнали или по някаква причина не носим.

Стимулираме личен контакт

Насърчаваме инициирането на личен контакт в IN&OUT общността, което спомага за установяване на трайни контакти, бизнес партньорства и приятелства.

Организираме модни базари

Чрез модните базари, които организираме на живо, подкрепяме циркулацията на вече закупени дрехи, обувки и аксесоари, популяризираме тяхното преизползване и удължаваме жизнения им цикъл. Уикенд събитията ни винаги носят невероятна емоция както за участниците, така и за посетителите.

Предаваме нататък

Регулярно подкрепяме благотворителни каузи и общността ни е катализатор и мотиватор за социална промяна. Гордеем се, че сред нас има много помагащи и правещи добро хора!

нашите месечни планове

Освободи място в гардероба си и се сдобий с нещо ново с няколко клика

благотворителни каузи

Каузите, които подкрепяме чрез IN&OUT, са с различна социална насоченост

Фондация “За Доброто”

Проект “Светулка” цели реставрация на детски отделения в страната.

Домашно насилие

Подкрепяли сме финансово и медийно организации с насоченост към пострадали от домашно насилие жени.

Даваме гласност

Ежедневно даваме гласност на хора с медицински или финансови нужди.

жени на едно място, като тази бройка нараства с всеки ден
0 K+
осъществени уикенд секънд хенд базара
0 +
уникални находки на ден, които се предлагат онлайн
0 +
благотворителни кампании, подкрепени от нас финансово
0 +

Партньори на наши събития

Нашият екип

Запознай се с дамите зад IN&OUT

Обществото ни е катализатор и мотиватор за социална промяна и сме изключително горди, че сред нас има много помагащи и правещи добро хора!

Екипът ни се състои от три дейни и амбициозни млади дами: Александра, Гергана и Велислава. Живеем в София и Барселона и от няколко месеца успяваме дистанционно да поддържаме духа и атмосферата в IN&OUT и да се разрастваме все повече. И трите допринасяме със своите идеи, креативност, търпение и умения за това да правим IN&OUT все по- модерно и отговарящо на времето си място, където жените да намират подкрепа, забавление, приятни емоции, приятелства и вдъхновение за своя стил.

Започнахме някак на шега, а днес вече не си представяме животите си без IN&OUT. Благодарим от сърце на всички, че сте с нас!

Александра

Съосновател на IN&OUT

Велислава

Съосновател на IN&OUT

Гергана

Съосновател на IN&OUT